24/06/2017 - Оставащо време

Дни Часове Минути Секунди

Музика, танци и street art – без това не може ON!Street зоната на феста. Очакват те Bboy гости от чужбина, зрелищни батъли, музикални работилници, графити, а за капак – яко дневно block party с барбекю, бира и хип-хоп.

  • Съорганизатори :

B-Boying

Тази година специални гости ще бъдат Bboy KLEJU от Полша и Bboy INTACT с Bboy PLUTO от Украйна. За последните може да се каже, че стиловете им се допълват – Bboy INTACT се занимава предимно с основни движения в брейка, докато Bboy PLUTO е тотална противоположност на INTACT – по-екстремен и с повече power движения в танците си. И тримата ще направят уъркшопи, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

По време на феста ще можеш да видиш и очакваните Bboy и Bgirl батъли, както и други неочаквани такива с drum елементи. Съдии ще бъдат Bboy-ите от чужбина.

Музикални работилници

Приятелите ни от SOUND NINJA също ще бъдат в ON!Street зоната, а на разположение ще има разнообразен gear за продуциране и миксване на музика. Можеш да се изявиш като DJ, а ако имаш нужда от едно рамо, sound нинджите ще са там да отговорят на всичките ти въпроси. Другото яко нещо ще бъде т.н. pop-up band – уъркшоп, на който можеш да сформираш собствена банда с приятелите си или просто да забиеш на някоя от машинките, заместващи музикалните инструменти.

Graffiti

Двигателят на графитите тази година са Hype All Night. И в двата фестивални дни ще текат демонстрации от 8 гост-артиста, които ще рисуват на различни стандартни и не дотам стандартни повърхности, като кожа и ламарина.

В програмата са включени graffiti конкурс, който ще се проведе в три кръга: Tagging, Throw up, Piece. Ако не си се класирал след предварителния подбор, можеш само да гледаш. Освен него ще си имаме и очакваните уъркшопи, също и VR graffiti, graffiti quest с награди и бодиарт – точно така, на място Hype All Night Crew ще рисуват женски тела! Не се колебай да се замесиш във всички случки, без значение дали имаш опит или не. Важна е тръпката!