24/06/2017 - Оставащо време

Дни Часове Минути Секунди

ON!Tube е новата зона на ON!Fest, в която ще се случват яки неща, свързани с тубата – дискусии, предизвикателства и презентации за това как да направим видео, което да ни донесе милиони view-та.

Основна движещата сила в ON!Tube зоната ще бъдат хората от ПАКТА. Ако си чувал за тях и си им фен, сигурно ще откачиш от кеф, защото всички те ще бъдат заедно и ще празнуват втория си рожден ден на ON!Fest. Ако пък нямаш идея кои са – това са общност от ютюбъри и контент криейтъри, чиито видеа за 3 часа имат по 45978 view-та.

  • Съорганизатор :

ДИСКУСИОННИ ПАНЕЛИ

Можеш да се срещнеш лично с ПАКТА и да чуеш историята им, да им зададеш всякакви въпроси, свързани със създаването на контент за you tube или live stream, да се снимаш с тях и изобщо просто да си поговориш с хора, които са адски добри в това, което правят.

ПРЕЗЕНТАЦИИ И РАБОТИЛНИЦИ

Искаш ли да разбереш как се създават яки видеа, които докарват гледания? Или пък какви са техническите тънкости при обработването на едно видео? Със сигурност има какво да научиш от презентациите, които сме ти подготвили, всички на тема създаване на контент.

ПРЕДИЗВИКАЙ ПАКТА

ПАКТА ще приемат предизвикателства от публиката – какви да бъдат те, зависи от теб. Почвай още отсега да правиш списък и в деня на събитието не пропускай да предизвикаш любимия си ютюбър, защото те са обещали, че ще се включат във всички зони на фестивала по начин, който ще решиш ти.

OPEN CALL

Това е сцената за всички професионални, любители или wannabe ютюбъри, където можеш да се покажеш, да разкажеш за себе си и нещата, които правиш, и, естествено – да си спечелиш нови последователи. Изпрати ни своите вълнуващи собствени видеа и представяне на team@onfest.org. и ако си сред най-талантливите, ще те поканим да се изявиш по време на фестивала.